Home Informatie Clubagenda KTR Militariabeurs KTR forum KTR Magazine KTR Mailinglist Links Downloads Clubwinkel Marktplaats Sitemap
E-mailadres: webmaster@ktr.nl

© 2020 Keep Them Rolling | Disclaimer

KTR
 Keep them rolling website

The Paths to Freedom Normandië 2009 (2009 - 2)

 

 

Het routeboek 'The Paths to Freedom Normandië 2009' biedt u acht prachtige routes, die u -vaak ook over onverharde wegen- naar historische plekken leiden (voor luxe auto's zijn overigens alternatieve routes via verharde wegen opgenomen). Het routeboek biedt u de routes:

Pegasus

Juno Beach

Montgomery

Battle for Caen

Omaha Beach

Beyond the Beachhead

Nightdrop 82nd Airborne Division

Nightdrop 101st Airborne Division

 

Uiteraard komt u in de routes langs diverse bekende historische plekken, maar het routeboek 'Paths to Freedom Normandië 2009' neemt u  ook mee naar plaatsen, die niet algemeen bekend zijn en die u niet terugvindt in de folders van de Franse VVV.

Bovendien vindt u in het routeboek 'Paths to Freedom Normandië 2009' de verhalen, die op al deze historische plekken hebben afgespeeld. (zie voorbeeldpagina’s) Aan de hand van duidelijke kaarten worden de operaties uitgelegd en de doelen, die gehaald moeten worden. Maar ook vindt u verhalen van de mannen, die de strijd aan moesten gaan en wat ze persoonlijk mee hebben gemaakt.

 

Kortom, het routeboek 'Paths to Freedom Normandië 2009' is een compleet naslagwerk van 152 pagina's (!), met prachtige routes, waardoor u de historie van juni en juli 1944 kunt opzoeken en herbeleven.

Overzicht