Home Informatie Clubagenda KTR Militariabeurs KTR forum KTR Magazine KTR Mailinglist Links Downloads Clubwinkel Marktplaats Sitemap
E-mailadres: webmaster@ktr.nl

© 2020 Keep Them Rolling | Disclaimer

KTR
 Keep Them Rolling website

KTR Mailinglist

 

De Mailinglist is speciaal bedoeld voor KTR-leden en donateurs die op de hoogte willen blijven van ontwikkelingen binnen de Club, technische vragen willen stellen, ervaringen willen delen etc.

 

Het principe van de KTR-Mailinglist is simpel, u stuurt een berichtje/e-mailt naar het e-mailadres van de list en onze computer zorgt ervoor dat iedereen die bij de list aangesloten is uw berichtje te lezen krijgt.

 

Op deze manier is dus een nieuwe kennisbank ontstaan, waarbij de leden interactief kunnen reageren. Probleempje bij het monteren van uw versnellingsbak? Plaats even een e-mailtje en (met een beetje geluk) heeft u diezelfde dag nog antwoord hoe het op te lossen. Maar ook kan zo gevraagd worden, wie er allemaal naar dat o zo leuke treffen in & gaan.

 

Om lid te worden van de List: kunnen leden zich via deze link aanmelden.

Houd uw leden- of donateursnummer wel bij de hand.

 

U ontvangt dan een bericht dat u aangemeld bent bij de KTR-list en dat u de berichten zal ontvangen en dat u berichten kan plaatsen.